Anne&Max opent samen met Albron vestiging in Mall of The Netherlands

Restaurant en coffee café Anne&Max is een samenwerking aangegaan met catering- en horecabedrijf Albron en opent binnenkort een vestiging van 350 m2 in Mall of The Netherlands.

Anne&Max is hard gegroeid de in afgelopen twee jaar en is nog steeds vol in ontwikkeling. Het fresh food & coffee cafe is op zoek gegaan naar partners om de toekomstige groeistrategie vorm te geven. In Albron is de eerste partner gevonden waarmee een strategische samenwerking is aangegaan voor Anne&Max-vestigingen op 'high traffic locaties'.

In samenwerking met verhuurder Unibail-Rodamco-Westfield opent Albron een eerste Anne&Max-vestiging in Fresh, de versmarkt van Mall of the Netherlands (het herontwikkelde winkelcentrum Leidsenhage). De vestiging krijgt een groot terras en genoeg zitplaatsen binnen en wordt begin juni geopend.

Ernest van de Voort, manager marketing, concepts en business development bij Albron: "Deze samenwerking past in de koers die Albron heeft ingezet op de segmenten high-traffic locaties en in shopping. De afgelopen periode is gewerkt aan het uitbreiden van ons portfolio in deze segmenten, met maatwerk concepten en uitbreiding van licenties met bestaande brands. Hierin komt met deze samenwerking nu een versnelling.' Wobbe van Zoelen, oprichter Anne&Max: 'De samenwerking met Albron is een belangrijke stap voor de toekomst van het concept Anne&Max. Maar nog veel belangrijker is dat we in Albron een zeer ervaren partner hebben gevonden voor bijzondere projecten.'

In de toekomst wil Anne&Max zich graag op steeds meer high traffic locaties vestigen, zoals op universiteiten, stations en luchthavens. Samen met Albron zal Anne&Max in de komende jaren vestigingen open. Anne&Max zal daarnaast meerdere allianties aangaan om zo de groeistrategie blijvend vorm te geven.

De Anne&Max-vestiging in The Mall of The Netherlands zal deze zomer zijn deuren openen.

Bron: PropertyNL, 07-05-2019