BT Congres 2018

08.11.2018

Thema is 'Gezocht: Werkruimte/Werknemer'.

Voor de 13e keer organiseren wij het BT Event samen met Elba\Rec. Het thema Gezocht: Werkruimte/Werknemer werken we nu uit in een leerzaam en prikkelend programma. Zo zijn we blij dat Rutger Bregman en Adri-Bom Lemstra al vastgelegd zijn voor hét evenement op het gebied van vestigingsklimaat en regionale innovatiekracht.

Gezocht: Werkruimte

De ruimteclaims in de steden zijn groot, maar de ruimte is beperkt. Op het BT Event maken we een statement, maar brengen we vooral de dialoog op gang tussen de economische, ruimtelijke en duurzaamheidsprofessionals over de werkgebieden van de toekomst. Doe ook mee.

Gezocht: Werknemer

Naast de ruimtedruk, nemen de tekorten op de arbeidsmarkt ook in rap tempo toe. In het hele land staan werkgevers te springen om talent en de tekorten remmen de economische groei van regio's, maar hoe trek je de juiste werknemers naar jouw regio? Kom naar het BT Event en leer alles over arbeid, economie en ruimte.

Lees hier meer over het programma.

Doelgroep:
Voor strategen en beleidsmedewerkers die zich bezighouden met het verbeteren van het vestigingsklimaat en regionale economie. Het is het jaarlijkse ruimtelijk-economische evenement voor beslissers bij publieke, private en kennispartijen dat meer dan 300 professionals trekt.