De Haagse Vernieuwers Challenge

15.10.2018

Innovatief idee? Doe mee met de Haagse Vernieuwers Challenge.
De wereld wordt complexer en maatschappelijke vraagstukken steeds internationaler. Tegelijkertijd hebben deze vraagstukken zoals veiligheid, energie, klimaat en voedsel impact op het leven van stadsbewoners.
In Den Haag werken tienduizenden mensen al dagelijks aan oplossingen voor deze wereldwijde maatschappelijke vraagstukken zoals beschreven in de UN Sustainable Development Goals (SDG’s). We noemen dat ‘doing good and doing business’.
De gemeente Den Haag is op zoek naar vernieuwende oplossingen voor deze wereldwijde vraagstukken. Heb jij een innovatief idee of oplossing? Doe dan mee met de Haagse Vernieuwers Challenge. Een jaarlijks terugkerende Challenge voor startups, scale-ups, studenten en overige organisaties.
Met de Haagse Vernieuwers Challenge, onderdeel van ImpactCity, daagt de gemeente elk jaar startups, scale-ups, studenten en overige organisaties uit om vernieuwende ideeën te presenteren rond wereldwijde maatschappelijke vraagstukken.
De beste ideeën maken kans op een geldprijs van € 10.000 tot € 25.000.
Wie kan deelnemen?
Bedrijven en organisaties uit Den Haag. Ben je nog niet in Den Haag gevestigd? Dan hebben we een intentieverklaring nodig waaruit blijkt dat je je zal vestigen in Den Haag als je een prijs wint.
Ook studenten zijn van harte welkom om deel te nemen. Dan kun je strijden voor de studentenprijs.
We dagen alle deelnemers uit om samenwerkingen met andere sectoren of professionals in Den Haag aan te gaan en aan te tonen.
We onderscheiden drie doelgroepen: Startup, Pre-startup en Student.
Dit jaar is de 5e editie van Haagse Vernieuwers. Inschrijven kan van 27 augustus tot 15 oktober.
Voor meer informatie en aanmelden: https://impactcity.nl/nl/de-haagse-vernieuwers-challenge/