Verkiezing Videopitch van het jaar

13.12.2018

 

Win jij op 13 december a.s. de prijs voor de beste videopitch van 2018?
Wil je jouw bedrijf extra in het spotlicht zetten en profiteren van een grote dosis positieve PR. En nog gratis ook? Doe dan mee met de verkiezing van de beste Videopitch van het Jaar 2018.  De winnaar krijgt bovendien een cheque van € 500,=. Voor de twee runner-ups zijn er ook leuke prijzen.

Meedoen is supersimpel:
Maak een videoboodschap van maximaal 90 seconden waarin je jouw bedrijf of project presenteert;
Stuur jouw video voor 1 december 2018 in via het uploadformulier op deze site (druk op de rode deelnameknop hieronder);
De vakjury bestaande uit 4 deskundigen kiest uit alle inzendingen de drie beste;
Tijdens de feestelijke bijeenkomst op 13 december a.s. in het Haags Ondernemershuis kiezen de aanwezigen uit de drie finalisten de winnaar.

Je bepaalt zelf de inhoud en de vorm van jouw videoboodschap (interview, live video, cartoon, tekst, special fx, etc.)

Uploadformulier Videopitch van het jaar: https://haagsondernemershuis.nl/uploadformulier-videopitch-van-het-jaar/

Twijfel je nog? Wij helpen je.
Als je een steuntje in de rug nodig hebt bij het maken van jouw videopitch, dan helpen wij je graag. Maak gebruik van de tips hieronder, of profiteer van de deal die wij je speciaal voor deze Pitch van het Jaar competitie kunnen aanbieden.

Tips voor het maken van een een goede videopitch:
- Begin jouw boodschap met het “waarom”; vertel daarna het “hoe” en eindig met het “wat”; dit is gebaseerd op het principe van de zgn. Gouden Cirkel van Simon Sinek.
- Eindig met een duidelijke ‘call to action’. Wat verwacht of wil je dat de ontvanger na het zien en horen van jouw boodschap concreet doet (kopen, abonneren, geld doneren, e.d.)
- Zorg voor een goede geluidskwaliteit; niets is storender dan onverstaanbare tekst, omgevingsruis of achtergrondlawaai; gebruik een externe microfoon als dat nodig is
- Stem je taal- en woordgebruik af op de doelgroep die je wil aanspreken.
- Straal zelf uit wat je ‘pitcht’ (kleding, lichaamshouding, gezichtsuitdrukking kleurkeuze)

Speciaal aanbod voor als je twijfelt
Speciaal voor deze Pitch van het Jaar competitie heb je de mogelijkheid gebruik te maken van professionele ondersteuning bij het maken van jouw videoboodschap. Voor € 95,00 (ex BTW)* staan filmmakers Anton van Schendel en Marnix De Bruin jou bij om jouw persoonlijke videoboodschap professioneel in beeld en geluid vast te leggen. Jouw pitch kun je gebruiken om mee te doen aan de competitie, maar je kan hem ook gebruiken op je website en op jouw sociale media kanalen.

* op basis van een opname van jou (incl. licht en geluid)

Voorbeelden van Videopitches uit het verleden
Op https://haagsondernemershuis.nl/videopitch-van-het-jaar/ zie je voorbeelden van onder andere de winnende pitches van de vorige edities van de Pitch van het Jaar. Je ziet: het is niet ingewikkeld en het vraagt op de eerste plaats vooral om een beetje moed. Overwin dus die verlegenheid, angst of onzekerheid en doe mee met de Pitch van het Jaar 2018. Wie weet sta jij op 13 december  met jouw bedrijf in het spotlicht om de hoofdprijs in ontvangst te nemen.

Doe mee en stuur in die PITCH!