Woonenzo huurt in Megastores

HS Retail heeft een nieuwe huurovereenkomst gesloten met Woonenzo voor de verhuur van 1138 m² retail ruimte in het winkelcentrum Megastores in Den Haag.

Samen met de huurverlengingen van Prénatal, Kids Eiland en Auping heeft HS Retail recentelijk vier huurovereenkomsten gesloten voor de Megastores, met een totaal metrage van 4755 m².

'De strategische ligging van het overdekte winkelcentrum Megastores, midden in het Central Innovation District en naast het treinstation Hollands Spoor, werpt zijn vruchten af', aldus Johan Spin, namens Savills verantwoordelijk voor het beheer van het winkelcentrum. 'Het gebied is volop in ontwikkeling en in de komende twintig jaar wordt er flink geïnvesteerd. Zo worden er bijvoorbeeld 25.000 woningen bijgebouwd voor 50.000 nieuwe inwoners. Wij zien dat zowel bestaande als nieuwe huurders voorsorteren op deze gunstige vooruitzichten.'

Verhuurder HS Retail werd bij de verhuur aan Woonenzo geadviseerd door assetmanager Savills Investment Management en Creating Retail Parks. De huurverlengingen werden begeleid door Savills, in samenwerking met Savills Investment Management.

Bron: PropertyNL, 01-10-2019